Bert Robertsson klar för SFBC!

Alla ledare i deltagande lag i Skellefteå Floorball Cup erbjuds en gratis föreläsning om ledarskap.

Skellefteå Floorball Cup har nu gjort klart med vem som ska hålla i föreläsningen lördag den 29 april – det blir hockeyprofilen Bert Robertsson.

– Jag får en del förfrågningar om att vara med i olika sammanhang men föreläser väldigt sällan. När jag fick frågan från Skellefteå Floorball Cup kändes det roligt att få chansen att träffa många andra idrottsledare. Förhoppningsvis kan jag dela med mig av mina erfarenheter och min syn på ledarskap, säger Bert.

Bert kommer att föreläsa kring ledarskap och engagemang och är även öppen för frågor från publiken.

– Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera ett så intressant namn. Bert är en karismatisk och känslostark ledare som alltid står upp för sitt lag och inte lämnar någon oberörd. Jag är övertygad om att alla ledare i Skellefteå Floorball Cup som kommer och lyssnar på Bert får med sig en massa matnyttigt hem till sitt eget ledarskap, säger Jonas Fahlman, general manager, Skellefteå Floorball Cup.

Bert Robertsson är för närvarande tränare i Rapperswil, som gör succé i schweiziska ligan med en tredjeplats i tabellen.

I den senaste landslagsturneringen fanns Bert med som assisterande coach i Tre Kronor.

Han har tidigare tränarmeriter i Sverige från Skellefteå, Linköping, Västerås och Almtuna. I det förstnämnda laget blev han dubbel svensk mästare 2013–14.

Som spelare nådde Bert Robertsson till NHL genom sin uppoffrande spelstil.

I Skellefteå Floorball Cups mervärdeskväll lördag den 29 april ingår det – utöver det nämnda passet för ledare – för deltagande spelare instruktörspass med de stora innebandyprofilerna Pontus Bohman (målvakter) och Ketil Kronberg (utespelare).

Dessutom erbjuds alla föräldrar till deltagare samtidigt en gratis utbildning i föräldraskap kopplat till sitt barns idrottande.

– Det känns angenämt att vi kan ge ett kostnadsfritt erbjudande med något extra till alla som är med i Skellefteå Floorball Cup och som direkt kopplas till deltagarnas roll, säger Jonas Fahlman.